Kindercoach Jezelf is er om kinderen en jongeren laagdrempelige en kortdurende begeleiding te bieden.

Ik bied jou een steuntje in de rug! Je zit even niet zo lekker in je vel, je bent snel boos of verdrietig. Het lukt je niet zo goed om nieuwe vrienden te maken of je wordt gepest. Je ligt uren wakker in bed te piekeren over een werkstuk die je moet maken of de middelbare school komt ineens wel heel erg dichtbij. Op zulke momenten is het fijn om even met iemand te kunnen praten. Als coach ga ik samen met jou op zoek naar oplossingen die bij jou passen. Zo leer je er op een andere manier mee om te gaan en je weer prettiger te voelen.

Als kindercoach werk ik samen met ouder(s) en kind, zodat u als ouder steun kan bieden aan uw kind indien dit nodig zal zijn. Om achter de hulpvraag van uw kind te komen maak ik gebruik van het “aangenaam kennismaken” spel. Door met dit spel aan de slag te gaan, krijgt u meer inzicht in de relatie tot uw kind. Tevens maakt u tijdens dit spel kennis met mijn werkwijze als kindercoach.

Welke problemen kan je als ouder ondervinden?

Spanningen in huis, machteloosheid, verdriet/zorgen om je kind, ruzies

Volledige inzet van mijn kant, geheimhoudingsplicht, begeleidende en coachende rol, professionaliteit, mijn kennis en ervaring

Meer inzicht krijgen in de hulpvraag van uw kind ( dmv het aangenaam kennismakingsspel)

Tips en tools die je als ouder direct in de praktijk kan toepassen

situatie verbeteren door oplossingsgericht te denken ( van negatieve gedachten naar positieve gedachten)

jezelf in perspectief zien tov je kind.

Weer gezelligheid in huis !